تگ شدن در اینستاگرام

اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در facebook

در این مقاله به شما آموزش می دهیم:

عکس ها و فیلم هایی را که در آن تگ شده اید ببینید.

عکس ها و فیلم هایی را که تگ شده اید در پروفایل اینستاگرام تان ببینید.

برچسب ها را مدیریت کنید.

عکس یا ویدئویی را که برچسب گذاری شده اید از نمایه اینستاگرام خود مخفی کنید.

عکس ها و فیلم هایی که برچسب خورده اید در نمایه اینستاگرام تان ظاهر شوند.

و…

 

از کجا می توانم عکس ها و فیلم هایی را که برچسب گذاری شده ام در اینستاگرام مشاهده کنم؟

از برنامه اینستاگرام

  • با ضربه زدن در پایین سمت راست، به نمایه خود بروید.
  • با کلیک کردن یا ضربه زدن روی تصویر نمایه خود، به نمایه خود بروید.
  • کلیک کنید یا به آن ضربه بزنید.
  • می توانید این عکس ها و فیلم ها را به صورت دستی یا به صورت خودکار به نمایه خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که همچنین می توانید افرادی را که می توانند شما را در تنظیمات حریم خصوصی خود نشان دهند، تغییر دهید.

 

چه کسی می تواند عکس ها و فیلم هایی را که برچسب گذاری شده ام در پروفایل اینستاگرام من ببیند؟

وقتی افراد دیگر شما را در عکس یا فیلم نشان می کنند، ممکن است در نمایه شما ظاهر شوند. چه کسی می تواند این موارد را در نمایه شما مشاهده کند، به تنظیمات دید شما بستگی دارد:

ارسال ها عمومی است: هرکسی می تواند عکس ها و فیلم هایی را که برچسب گذاری شده اید در پروفایل شما مشاهده کند. پست ها خصوصی هستند: فقط دنبال كنندگانی كه تأیید شده اند می توانند عکس ها و فیلم هایی را كه بر روی آنها نشان شده اید مشاهده كنید.

 

چگونه می توانم برچسب ها را مدیریت کنم و چه کسی می تواند مرا نشان دهد؟

برای مدیریت برچسب ها، می توانید:

  • عکس ها و فیلم هایی را که برچسب گذاری شده اید از نمایه خود مخفی کنید.
  • اگر نمی خواهید کسی آنها را ببیند ، برچسب را بردارید.
  • قبل از ظاهر شدن در نمایه خود ، تصویب کنید که عکس ها و فیلم هایی را که برچسب خورده اید به صورت دستی تأیید کنید.
  • افرادی که می توانند شما را در تنظیمات حریم خصوصی شما نشان کنند تغییر دهید.

 

چگونه می توانم یک عکس یا ویدئویی را که برچسب گذاری شده ام از نمایه اینستاگرام خود مخفی کنم؟

برای مخفی کردن یک عکس یا ویدیویی که در آن نشان شده اید:

  • روی عکس یا فیلم ضربه بزنید.
  • روی نام کاربری خود ضربه بزنید.
  • روی مخفی کردن از نمایه من (iOS) ضربه بزنید یا در کنار مخفی کردن نمایه (Android) ضربه بزنید.
  • می توانید با تکرار مراحل 1-2 در بالا و سپس ضربه زدن روی نمایش در نمایه من (iOS) یا نمایش در نمایه (Android) ، یک عکس یا فیلم به نمایه خود اضافه کنید.

برای مخفی کردن چندین عکس یا فیلم به طور همزمان:

  • به نمایه خود بروید و به آن ضربه بزنید.
  • به تنظیمات> حریم خصوصی> برچسب ها ضربه بزنید.
  • روی مخفی کردن عکس ها و فیلم های شما (iOS) یا مخفی کردن عکس ها و فیلم ها (Android) ضربه بزنید.
  • عکس ها یا فیلم هایی را که می خواهید از نمایه خود مخفی شوید انتخاب کنید، سپس روی مخفی کردن (iOS) یا (Android) ضربه بزنید.
  • روی مخفی کردن نمایه ضربه بزنید.

به خاطر داشته باشید که مخفی کردن یک عکس یا فیلم از نمایه شما شما را از خود عکس یا فیلم خارج نمی کند. درباره حذف خود از عکسی یا ویدئویی که در آن برچسب خورده اید، بیشتر بدانید.

 

چگونه می توانم انتخاب کنم که عکس ها و فیلم هایی که برچسب خورده ام در نمایهاینستاگرام من ظاهر می شوند؟

می توانید انتخاب کنید که آیا عکس ها و فیلم هایی که در آن برچسب خورده اید به صورت خودکار یا دستی در پروفایل شما ظاهر می شوند. وقتی تصمیم می گیرید که عکس ها و فیلم ها را به صورت دستی اضافه کنید ، فقط پس از تأیید آنها در پروفایل شما ظاهر می شوند. به طور پیش فرض، وقتی کسی عکسی یا ویدئویی از شما را نشان می کند، به طور خودکار به پروفایل شما اضافه می شود.

برای انتخاب دستی عکس ها و فیلم هایی که در نمایه شما ظاهر می شوند:

در برنامه اینستاگرام برای دستگاه های Android و iOS

 

  • به نمایه خود بروید و به آن ضربه بزنید.
  • روی تنظیمات ضربه بزنید.
  • بر روی حریم خصوصی> برچسب ها ضربه بزنید.
  • بر روی دستی تأیید برچسب ها ضربه بزنید.
  • برای روشن کردن این گزینه، روی برچسب های دستی تأیید کنید.
  • در رایانه یا مرورگر تلفن همراه خود قرار دهید
  • به مرورگر رایانه یا موبایل خود به instagram.com بروید.
  • کلیک کنید و سپس کلیک کنید
  • روی حریم خصوصی و امنیت کلیک کنید
  • در زیر عکس های شما، گزینه Add Automatically یا دستی را انتخاب کنید.

اگر تصمیم دارید عکس ها و فیلم ها را به صورت دستی به نمایه خود اضافه کنید، وقتی کسی شما را در یک عکس یا ویدیو نشان می دهد، مطلع می شوید.

برای افزودن آن عکس یا فیلم به نمایه خود، روی عکس یا فیلم ضربه بزنید، سپس روی نام کاربری خود ضربه بزنید و نمایش در نمایه من (iOS) را انتخاب کنید یا در کنار نمایش در پروفایل (Android) ضربه بزنید. در مرورگر رایانه یا موبایل خود، روی عکس کلیک کرده و سپس در بالا سمت راست کلیک کنید. گزینه های ارسال را انتخاب کرده و سپس نمایش در نمایه من یا مخفی کردن در پروفایل من را انتخاب کنید.

 

برای خرید پنل فالوور کلیک کنید.

برای خرید فالوور اینستاگرام کلیک کنید.

 

چه کسی می تواند مرا در عکس ها و فیلم هایشان در اینستاگرام نشان دهد یا ذکر کند؟

می توانید در تنظیمات حریم خصوصی مخاطبی را انتخاب کنید که بتواند از شما در اینستاگرام برچسب بزند یا از آن یاد کند. اگر کسی که در مخاطبان منتخب شما نیست سعی کند شما را برچسب گذاری یا ذکر کند، می بیند که شما اجازه نمی دهید برچسب ها یا اشاره هایی را از همه دریافت کنید.

برای به روزرسانی تنظیمات برچسب و ذکر خود:

از برنامه اینستاگرام

  • با ضربه زدن در پایین سمت راست، به نمایه خود بروید.
  • در بالا سمت راست ضربه بزنید.
  • روی تنظیمات ضربه بزنید و روی حریم خصوصی ضربه بزنید.

از اینجا می توانید به روزرسانی کنید:

تنظیمات برچسب. بر روی برچسب ها ضربه بزنید.. سپس روی حلقه سمت راست مخاطبی که می خواهید اجازه دهید شما را برچسب گذاری کند، ضربه بزنید (به عنوان مثال: فقط افرادی که دنبال می کنید یا هیچ کس نیست).

تنظیمات اشاره به ذکرها ضربه بزنید، سپس روی حلقه در سمت راست مخاطبی که می خواهید بگذارید از شما یاد کند ضربه بزنید (به عنوان مثال: فقط افرادی که شما دنبال می کنید یا هیچ کس نیست).

همچنین می توانید انتخاب کنید که آیا عکس ها و فیلم هایی که در آنها نشان شده اید به صورت دستی یا خودکار در پروفایل شما ظاهر می شوند. به طور پیش فرض، وقتی کسی عکسی یا ویدئویی از شما را نشان می کند، به طور خودکار به پروفایل شما اضافه می شود. به خاطر داشته باشید، اگر شخصی را مسدود کنید، آنها نمی توانند شما را برچسب بزنند یا نام کاربری خود را ذکر کنند.

 

چگونه می توانم خودم را از یک عکس یا ویدئویی که شخصی با من در اینستاگرام نشان داده است حذف کنم؟

برای حذف خود از عکس یا ویدئویی که شخصی شما را در آن نشان کرده است:

  • روی عکس یا فیلم ضربه بزنید.
  • روی نام کاربری خود ضربه بزنید.
  • روی حذف من از پست ضربه بزنید.
  • روی حذف (iPhone) ضربه بزنید.

توجه داشته باشید که همچنین می توانید افرادی را که می توانند شما را در تنظیمات حریم خصوصی خود نشان دهند، تغییر دهید.

0 0 vote
Article Rating
Javad Yasemi
Javad Yasemi
خبرنامه

میخواهید اخبار ویژه برای شما ارسال شود؟ شماره خود را ارسال کنید.d

Subscribe
Notify of
guest
1 دیدگاه
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
فرهان قباد
فرهان قباد
1 year ago

لطفا درباره منشن کردن مطلبی ارایه دهید 🙏🏻🧡